29
Vin, Mar

Sursa Foto: ebihoreanul.ro

Sport

Naționala de baschet feminin sub 18 ani se pregătește pentru participarea la Campionatul European, ce se va desfășura în perioada 4-13 august la Dublin, în Irlanda. Tricolorele au jucat o partidă amicală împotriva selecționatei similare a Slovaciei, chiar pe terenul acesteia, și s-au impus cu scorul de  74-57 (14-18, 24-15, 24-14, 12-10). Brașoveanca Maria Ferariu a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, ea terminând partida cu 14 puncte marcate, patru recuperări, trei pase decisive și o intercepție.

Pentru formația condusă de Cătălin Tănase, Larisa Toma și Monica Brosovszky au mai marcat: Ana Maria Vîrjoghe 14 puncte (6 recuperări), Irina Părău 11 puncte (11 recuperări, 5 pase decisive), Diana Tănase 9 puncte, Nicolett Orban și Alexandra Ghiță câte 8 puncte, Denisa Vati și Teodora Manea câte 3 puncte și Carla Popescu și Teodora Armanu câte două puncte fiecare.

 

Naționala României va rămâne în Slovacia până pe 16 iulie, după care se va întoarce în țară unde tricolorele vor intra în cantonament înainte de plecarea spre Dublin. În Irlanda, în perioada 4-13 august, Ferariu și compania vor evolua la Campionatul European sub 18 ani. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: