20
Sâm, Apr

Sport

Prima echipă care a început antrenamentele pentru noul sezon al Ligii a treia este AFC Hărman. Buga și compania s-au reunit luni seara pe stadionul Carpați și au făcut o scurtă ședință de reacomodare la efort. Hărmănenii au început pregătirile, iar cei de la Olimpic Cetate Râșnov vor susține primul antrenament, miercuri seara. Cel mai probabil la sfârșitul săptămânii vor începe antrenamentele și cei de la Viitorul Ghimbav.   

Hărmanul a început antrenamentele pentru sezonul viitor. După ce au pierdut în ultima secundă promovarea în liga a doua, hărmănenii au schimbat mai mult de jumătate de echipă în această vară. Trupa condusă de Florin Stângă și Nelu Naghi a pierdut o bună parte din titularii din sezonul trecut. Astfel Vlad Boția, Radu Leonte, Diego Alupoaie, Emil Popa, Claudiu Pamfile, Marius Ioniță sau Octavian Potcoavă au ales să meargă la alte formații. Oficialii hărmăneni nu au stat cu mâinile în sân și au reușit să transfere câțiva jucători de mare experiență care cu siguranță îi vor ajuta în sezonul viitor. Astfel goalkeeperul Daniel Mutu și jucătorii Alexandru David, Andrei Poverlovici, Alexandru Țuțu dar și tânărul Ștefan Răchișan s-au alăturat proiectului de la Hărman.

„Pot spune că voi debuta la liga a treia. Am ales să rămân acasă, iar proiectul de la Hărman mi s-a părut cel mai interesant. Suntem un grup de jucători cu experiență, jucători care am activat și la nivelul ligii I și cred că vom forma un grup frumos la Hărman. Nu știm încă ce obiectiv ne va trasa conducerea, dar noi ne dorim să promovăm”, a declarat fundașul hărmănenilor, Andrei Poverlovici.

 

Pe lângă jucătorii care au venit să completeze lotul, mai marii de la AFC Hărman au reușit să-i convingă pe veteranii Stângă, Moraru, Forika și Buga să continue la echipa care în sezonul trecut a fost foarte aproape de promovarea în liga a doua. Primul meci amical al celor de la AFC Hărman este programat sâmbătă, cu ASU Poli Timişoara. Trupa condusă de Stângă va mai juca împotriva celor de la ASA TG. Mureş, KSE Târgu Secuiesc, Unirea Slobozia, AFC Miercurea Ciuc, FC Popești Leordeni şi FC Voluntari 2.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: