23
Mar, Apr

Sport

Hocheiștii brașoveni își continuă pregătirea pe uscat, iar de la începutul lunii august vor intra pe gheață. Oficialii formației Corona Wolves Brașov au trimis contractele către jucătorii străini pentru a definitiva „haita” pentru sezonul viitor și așteaptă acum ca hocheiștii doriți la echipă să își pună semnătura pe înțelegeri. Trupa de sub Tâmpa a perfectat și un turneu de meciuri de verificare la jumătatea lunii august. Polc și compania vor juca în Slovacia la Memorialul „Pavla Zabojnika”.    

Corona Wolves Brașov va începe pregătirea pe gheață la 1 august. Brașovenii își vor încheia pregătirea fizică pe uscat și la începutul lunii august vor începe pregătirea specifică pe gheață. Oficialii formației de sub Tâmpa fac eforturi ca până în momentul în care se va demara pregătirea pe patine, „haita” să fie completă.

„Vom intra pe gheața la 1 august și suntem pe final cu definitivatul jucătorilor străini. Toate contractele au fost trimise jucătorilor, le discutăm pe mail-uri, pe telefoane și așteptăm ca ei să-și pună semnătura pe aceste contracte. În momentul în care vom avea semnăturile lor atunci îi vom și anunța”, a declarat președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.

La jumătatea lunii august, hocheiștii de la Corona Wolves Brașov vor participa la cea de-a 19-a ediție a memorialului „Pavla Zabojnika”. La competiția ce se desfășoară la Zvolen în Slovacia participă șase echipe: HC Frydek-Mistek din Cehia, GKC Tychy din Polonia, Corona Wolves Brașov din România, HC 07 Detva din Slovacia, GKS Katowice din Polonia și gazda HKM a.s. Zvolen din Slovacia. Fiecare formație va juca trei partide, iar la final se va face un clasament. Polc și compania vor evolua pe data de 17.08 împotriva slovacilor de la HC 07 Detva, apoi vor evolua în compania polonezilor de la GKS Katowice, pe 18 august, iar pe 19 vor juca în compania slovacilor de la Zvolen, în ultimul meci al competiției.

„Va fi un turneu puternic la care vor participa șase echipe. Vom juca trei meciuri tari în compania unor echipe din Slovacia și din Polonia. La competiție sunt prezente reprezentante ale școlilor de hochei din Polonia, Cehia și Slovacia. Sunt convins că ne va prinde foarte bine acest turneu de pregătire. Nu mă interesează foarte mult rezultatele la acest turneu. Este important să reușim să avem și o mare parte din străini până la acea dată, pentru a putea omogeniza această echipă. Am pierdut doi jucători importanți, Klempa și McDonald care au ales să joace în altă parte și trebuie să-i integrăm cât mai repede pe hocheiștii străini care vor ajunge la Corona. Trebuie să acumulăm foarte mult în luna august și la acel turneu pentru a fi pregătiți în septembrie, atunci când vor începe competițiile oficiale ”, a mai spus președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilan Cernica.

 

Corona Wolves Brașov va participa în sezonul 2017-2018 în patru competiții: Cupa Continentală, Liga Mol, Cupa României și Campionatul Național.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: