26
Vin, Apr

Sport

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului Brașov a finalizat lucrările de igienizare la bazinul olimpic și de luni acesta a fost redeschis publicului. Și la Sala Sporturilor lucrările sunt aproape de final, iar arena brașoveană este pregătită să găzduiască următoarele competiții.  

În pauza competițională, cei de la Direcția Sport și Tineret a Municipiului Brașov au început lucrările de igienizare la bazele sportive care se află în subordinea lor. După câteva săptămâni de muncă, bazinul olimpic arată impecabil și de luni a fost redeschis pentru public. Apa este foarte bună, are 26 de grade și instructorii își așteaptă elevii la cursuri.

„Chiar dacă federațiile sportive și echipele au intrat în pauză competițională, la noi chiar s-a muncit în perioada asta. Am început lucrările la bazin și am schimbat apa așa cum cere legislația în vigoare, care din punctul meu de vedere este una învechită și care nu mai corespunde tehnologiilor actuale. Bazinul a fost redeschis de luni pentru public. Am efectuat o igienizare, am schimbat apa, am verificat toate filtrele și toate utilajele care deservesc bazinul și totul este perfect ”, a declarat directorul Direcției Sport și Tineret a Municipiului Brașov, Emilian Cernica.

În Sala Sporturilor, parchetul a fost rașchetat, a fost revopsit, marcajele au fost trasate din nou, iar scaunele rupte au fost  înlocuite. Sala arată ca nouă și este pregătită să găzduiască următoarele competiții.

„După ce s-a desfășurat ultimul joc oficial, Sala Sporturilor a intrat și ea într-un proces de igienizare. Parchetul a fost rașchetat, a fost revopsit și toate marcajele au fost refăcute. În tribune am înlocuit scaunele care erau rupte și am revopsit culoare de acces și scările. Apoi vom schimba plasele de protecție din spatele porților și plasele porților. În cel mai scurt timp vom fi gata pentru începerea unui nou sezon competițional”, a mai spus directorul Direcției Sport și Tineret a Municipiului Brașov, Emilian Cernica.

 Lucrările de igienizare continuă la Patinoarul Olimpic și la stadioanele Metrom și Carpați. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: