18
Joi, Apr

Cătălina Ponor. Sursa: www.gsp.ro

Sport

Performanță remarcabilă pentru gimnastica românească. La Campionatele Europene, care au avut loc la finalul săptămânii la Cluj Napoca, România a cucerit trei medalii în ultima zi.

Cătălina Ponor a câștigat medalia de aur la bârnă, Larisa Iordache pe cea de bronz la același aparat, în timp ce Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint la sărituri. 

"M-am simțit extraordinar. Muncesc de foarte mulți ani și ar fi fost păcat ca o secundă de neatenție să mă ducă mai jos. Mi-am dorit mult să câștig această medalie. Mă bucur că mama mea a fost în sală și a trăit aceste momente. Publicul a fost fantastic. Această medalie îmi dă putere și sper că voi continua la fel", a zis Cătălina Ponor pentru TVR. 

"Cea mai mare dorință a mea a fost ca țara mea să cânte imnul cu mine. Mă bucur și pentru această medalie de argint. Azi am luat 3 medalii, ne bucurăm că am mulțumit oamenii de la Cluj. Le mulțumim din suflet tuturor", a zis Drăgulescu.

"Mă bucur foarte tare că s-a încheiat așa. Într-o lună de zile am progresat foarte mult și că am putut să câștig o medalie la Campionatul European", a zis Larisa Iordache pentru TVR 1.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: