19
Vin, Apr

Sport

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov încep astăzi jocurile din finala mică a Ligii Naționale de baschet feminin. Trupa de sub Tâmpa va juca primul meci al seriei în deplasare la Târgoviște. Pesovic și compania au o revanșă de luat în fața târgoviștencelor după ce formația de sub turnul Chindiei le-a furat Cupa României dar și medaliile de bronz din sezonul trecut.

Fetele de la Olimpia CSU Brașov se bat cu CSM Târgoviște pentru medaliile Ligii Naționale de baschet feminin. Primul meci al seriei se va desfășura miercuri la Târgoviște. Olimpia a pierdut în semifinalele competiției în fața campioanei en-titre, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în timp ce trupa din Târgoviște a fost eliminată de Universitatea Cluj.  Brașovencele s-au pregătit intens pentru jocurile din finala mică a competiției și își doresc să câștige medaliile de bronz.

„Ne-am pregătit bine pentru această finală. Avem o revanșă de luat în fața lor după ceea ce s-a întâmplat anul trecut în finala mică. Cred că am demonstrat de-a lungul sezonului că suntem capabile să câștigăm împotriva oricărei echipe din campionat și mergem încrezătoare la Târgoviște. Ne dorim medaliile de  bronz”, a declarat jucătoarea Olimpiei CSU Brașov, Maria Ferariu.

„Venim după un meci foarte bun făcut împotriva formației din Sfântu Gheorghe, pe care l-am pierdut însă pe final. Ne-am antrenat foarte bine, suntem pregătite de această finală și ne dorim din suflet să câștigăm medaliile de bronz”, a spus și extrema brașovencelor Adrienne Webb.

„Sunt convins că vor fi meciuri atractive și firesc fiecare echipă dorește obținerea  medaliei de bronz. Dacă finala Cupei Romaniei am pierdut-o în ultima fracțiune de secundă, sper ca bronzul să îl câștigăm noi în ultima secundă”, a declarat și tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea.

Prima partidă dintre CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov se va desfășura astăzi cu începere de la ora 18.00. Jocul al doilea al finalei mici va avea loc duminică la Brașov. Bătălia pentru medaliile de bronz se duce după sistemul cel mai bun din trei partide. Dacă va fi nevoie, jocul decisiv se va disputa la Târgoviște.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: