28
Joi, Mar

Sport

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a amânat din nou verdictul în cazul Chipciu, următorul termen fiind pe 23 martie. Reclamanta Sporting Pitești a solicitat 375.000 de euro în urma transferului jucătorului de la Steaua, la Anderlecht Bruxelles.

Alex Chipciu a fost luat de FC Brașov de la Sporting Pitești înainte de a ajunge la Steaua. La cele două comisii anterioare aparținând de FRF, FC Brașov a avut câștig de cauză. Oficialii stegari au demonstrat cu documente că au plătit banii menționați către Sporting Pitești, așa încât galben-negrii sunt convinși că vor primi un răspuns favorabil. De acest  

Dacă FC Brașov va câștig de cauză, atunci Gigi Becali va vira pe parcursul săptămânii viitoare o tranșă din cei 230.000 de euro pe care-i mai are de dat, după care, până la finele lunii aprilie, va achita definitiv suma menționată. În aceste condiții stegarii ar putea răsufla ușurați și s-ar putea concentra doar pe partea sportivă.

„Banii aceștia ne sunt necesari ca aerul pentru a ne continua activitatea. Dacă nu vor veni, suntem obligați să tragem oblonul. Până acum doar domnul Dochița ne-a ajutat cu bani din buzunarul propriu și așa am putut să facem deplasarea la Călărași. Toto cu ajutorul dânsului vom merge și la Arad, dar situația asta nu poate continua la nesfârșit”, a declarat antrenorul galben-negrilor, Cornel Țălnar.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: