19
Vin, Apr

Sport

FC Brașov va juca în etapa a 25-a din liga a doua în deplasare împotriva formației UTA Arad. Partida este una extrem de importantă pentru galben-negrii, care sunt obligați să câștige pentru a rămâne în lupta pentru promovare. Înaintea acestui joc, stegarii sunt pe poziția a patra a clasamentului cu 42 de puncte, la trei lungimi distanță de UTA, echipă ce ocupă locul secund al ierarhiei.

Cornel Țălnar a avut două săptămâni la dispoziție să pregătească echipa pentru unul dintre cele mai importante jocuri ale acestui sezon. Galben-negrii vor juca duminică în deplasare contra celor de la UTA Arad un meci ce îi poate ține în lupta pentru promovare. Trupa lui Țălnar trebuie să învingă la Arad pentru a păstra șanse reale de a se clasa la finalul campionatului pe unul din cele două locuri care asigură promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Este un joc foarte important, care poate să însemne totul sau nimic pentru noi. Cu o victorie, cei de la UTA vor lua o opțiune serioasă pentru locul al doilea. Dacă vom reuși să câștigăm sau să scoatem un punct, atunci lupta pentru promovare se va duce până spre finalul campionatului. Sper ca băieții să dea totul pe teren și sunt convins că așa se va întâmpla. Ne-a prins bine această pauză, am făcut antrenamente eficiente și i-am văzut pe băieți motivați. În ultimul timp au fost multe greșeli de arbitraj, dar nu vreau să vorbesc despre ele. Pe Băjan îl vom recupera până duminică, însă cu Tripșa mai sunt unele probleme”, a declarat antrenorul stegarilor Cornel Țălnar. 

Înaintea jocului de duminică, FC Brașov este pe poziția a patra a clasamentului cu 42 de puncte.  UTA Arad este pe locul doi în liga a doua cu 45 de puncte. Meciul dintre UTA Arad și FC Brașov se va disputa duminică de la ora 11.00. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: