24
Mie, Apr

Sport

Olimpia CSU Brașov va juca în runda a 26-a din Liga Națională de baschet feminin, în deplasare, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul contează pentru grupa valorică 1-6. Brașovencele sunt în proporție de 80% sigure de poziția a patra a clasamentului, iar tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea va folosi ultimele trei jocuri din campionat pentru a pregăti prima fază a ply-off-ului, unde Pesovic și compania vor juca împotriva formației Phoenix Galați.

„Ne așteaptă un meci dificil la Sfântu Gheorghe. Am făcut meciuri bune contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, excepție făcând partida jucată la Brașov în grupa valorică 1-6. Important pentru noi este să ne continuăm ascensiunea. Trebuie să atingem vârful de formă la începutul play-off-ului. Este bine că Houser și Pesovic sunt bine din punct de vedere fizic și se antrenează cu noi. KK mai are nevoie de timp și trebuie să intre în ritm.  Din păcate am pierdut-o pe Maria Ferariu. Ea și-a fracturat un deget în meciul junioarelor de la Alba Iulia, unde a marcat 35 de puncte. Maria a dat însă dovadă de caracter și luni seara a fost la antrenament. În proporție de peste 80% cred că vom ocupa locul patru la finalul campionatului. Vom încerca să pregătim cât mai bine meciurile din play-off, în cele trei dispute rămase de jucat din grupa valorică 1-6”, a declarat antrenorul fetelor de la Olimpia CSU Brașov, Dan Calancea.

Partida de la Sfântu, unde „olimpicele” vor da piept cu cea mai bună echipă din campionat, va fi una foarte grea pentru brașovence. KK Houser și Biljana Pesovic, două dintre cele mai bune jucătoare de sub Tâmpa, au revenit la antrenamente dar cel mai probabil ele vor fi menajate în meciul de miercuri de la Sfântu Gheorghe. Partida dintre Sepsi și Olimpia CSU Brașov se va disputa miercuri cu începere de la ora 19.00. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: