20
Sâm, Apr

Sport

Echipa de handbal masculin a Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov s-a impus în deplasare în fața formației Centrului Național de Excelență Sighișoara cu scorul de 37-25 (21-14). Trupa condusă de Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica a dominat cu autoritate jocul de la un capăt la celălalt și s-a impus fără probleme.

Pentru CNOT Brașov au marcat Arnăut, Csaki și Diaconu câte 6 goluri, Cuciureanu 4, Bălan, Roșca și Bondor câte 3, Ciutacu și Lazăr câte 2 și Matei o reușită. „A fost un joc foarte frumos, disputat într-un ritm foarte bun și am văzut pe parchet foarte mulți handbaliști de mare perspectivă. Jocul a fost controlat în permanență de noi. Mă bucur să văd că echipa a început să capete experiență, crește constant de la meci la meci și asta ne bucură. Am văzut un mare plus la capitolul atitudine”,

a declarat pentru brasovtv.com, antrenorul băieților de la Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov, Florin Paraschiv. Băieții de la CNOT ocupă poziția a șasea a clasamentului seriei B din divizia A cu 16 puncte.   

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: