29
Vin, Mar

Sport

În primele zile ale lunii martie, Brașovul va găzdui una dintre cele mai importante competiții sportive ale anului, dedicată studenților din toată țară. Universitatea Transilvania, în parteneriat cu Agenția Metropolitană Brașov, va organiza Campionatul Național Universitar de Schi și Snowboard. 

Campionatul de Schi va avea loc pe 1 și 2 martie, în partea superioară a Pârtiei Lupului din Poiana Brașov. S-au înscris  100 de concurenți, de la 11 universități din toată țara. De la Universitatea Transilvania din Brașov vor concura 25 de studenți. Atât profesioniști, cât și amatori. 

Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Transilvania” va organiza, pe 3 martie, la Aula Sergiu Chiriacescu o conferință științifică internațională. Sunt așteptați la acest eveniment ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, președintele COSR, Mihai Covaliu, dar și președinții federațiilor de tenis, schi, baschet, bob, curling și handbal. 

Agenția Metropolitană Brașov are o serie de proiecte pentru susținerea sporturilor de masă. 

Ne dorim ca Brașovul să devină centru de excelență în sport. Avem infrastructura necesară, o arie de selecție foarte variată și ne propunem să punem mai bine în valoare toate aceste componente. Astfel de competiții sportive vor aduce valoare adăugată Brașovului, a precizat Dragoș David, președintele Agenției Metropolitane Brașov.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: