28
Joi, Mar

Sport

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov au pierdut la Cluj în primul meci din cadrul grupei valorice 1-6 și vor să câștige jocul de astăzi cu CSM Satu Mare. „Olimpicele” sunt motivate să facă un joc bun și să câștige toate punctele puse în joc.

Olimpia a pierdut jocul disputat la Cluj, în prima etapă a grupei valorice 1-6, cu scorul de 90-72 (23-23, 25-19, 20-12, 22-18). Pentru trupa pregătită de Dan Calancea, Miruna Crasnic și Nenad Marinkovic au marcat Webb și Higgins câte 20 de puncte, Ghizilă 11, Pesovic 9, Johnson 8 și Dora Ardelean 4. „Olimpicele” au rămas pe locul patru în clasament cu 31 de puncte și vor juca astăzi pe propriul teren împotriva formației CSM Satu Mare.

„Toate partidele din această a doua parte a campionatului sunt foarte dificile. Mai mult, jucăm miercuri-sâmbătă, ceea ce nu ne avantajează. Sunt totuşi convins că vom putea învinge Satu Mare, chiar dacă sunt o echipă valoroasă. Nu avem nicio presiune în această parte a sezonului, jucăm pentru a fi cât mai bine pregătiţi în play-off, unde cu totul şi cu totul altfel vor sta datele problemei”, a declarat antrenorul Dan Calancea

„Cunoaştem bine echipa din Satu Mare. Au şi câteva jucătoare accidentate, dar nu ne putem baza pe asta. O să fie un meci interesant, greu. Vom avea cinci săptămâni încărcate, oboseala îşi va spune la un moment dat cuvântul. Sperăm să facem faţă”,a spus și tânărul conducător de joc al „olimpicelor”, Ioana Ghizilă.

„Toate echipele cu care jucăm în perioada următoare sunt destul de puternice, suntem pregătite să ne duelăm cu ele. Trebuie să jucăm ca o echipă şi să folosim meciurile acestea pentru a pregăti playoff-ul”, a declarat una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei de sub Tâmpa, Adrienne Nicole Webb.

Partida dintre Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare se va disputa astăzi, cu începere de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. În sezonul regulat cele două formații și-au împărțit victoriile. „Olimpicele” s-au impus acasă cu scorul de 65-58 și au pierdut la Satu Mare cu scorul de 71-73. Înaintea acestui joc, Olimpia CSU Brașov este pe poziția a patra a clasamentului cu 31 de puncte strânse, în timp ce trupa din Satu Mare ocupă locul șase cu 27 de puncte.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: