28
Joi, Mar

Sport

Una dintre cele mai bune jucătoare de handbal din România, goalkeeper-ul Coronei și al naționalei, Denisa Dedu este în ultimele luni de contract cu gruparea brașoveană. Dedu este curtată de mai multe cluburi din Europa. Ultima echipă care o dorește pe Denisa este formația maghiară Siofok, care îşi doreşte să construiască o echipă puternică pentru sezonul viitor. Denisa are o ofertă și de la Corona pentru ca ea să continue la Brașov.  

„Denisa Dedu este un portar valoros şi curtat, iar ea nu a ascuns că are oferte. Ne-a promis că în clipa în care se va decide şi va semna cu o altă echipă, vom afla. Noi am avut mai multe discuţii cu ea, i-am făcut o ofertă foarte bună, însă Denisa a spus că îşi doreşte foarte mult să joace în afara ţării, pentru a trăi şi o astfel de experienţă. Știm că încă nu s-a decis şi sperăm să rămână la Braşov. Știm însă că indiferent de cât de bună este oferta Coronei şi de dorinţa noastră ca ea să rămână acasă, dacă va dori să plece în afara ţării, nu vom avea ce face", a declarat președintele Coronei, Liviu Dragomir.

Legat de celelalte jucătoare din echipă, aflate la final de contract, preşedintele Coronei a mai spus că s-a discutat cu fiecare în parte. Aşa cum am mai spus, noi am vorbit cu fiecare jucătoare aflată la final de contract şi ştim punctul lor de vedere, iar ele îl ştiu pe al nostru. Noi sperăm ca toate să aibă prestaţii foarte bune şi să îşi câştige un loc şi în proiectul de viitor al Coronei. Avem jucătoare cu potenţial, care mai au multe de spus în handbal. Oricum, în clipa în care o jucătoare va semna prelungirea, vom anunţa acest lucru", a mai declarat Liviu Dragomir, președintele Coronei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: