28
Joi, Mar

Sport

FC Brașov continuă să trăiască, cel puțin până pe data de 3 mai. La Tribunalul Brașov a avut loc astăzi un nou termen în dosarul privind insolvența și falimentul clubului stegar.

 „Este o veste bună, o gură de oxigen pentru club. Instanța a decis să acorde un nou termen în acest dosar pentru data de 3 mai. Până la această dată Curtea de Apel va trebui să redacteze decizia pe care a luat-o vineri, atunci când a admis apelul Finanțelor astfel că SC ICIM SA, care este creditorul majoritar, nu mai are dreptul de a depune planul de reorganizare. Tot până pe 3 mai, Finanțele Publice din Brașov trebuie să reanalizeze creanțele cu care s-au înscris la masa credală, existând posibilitatea ca acestea să se diminueze considerabil”, a declarat administratorul judiciar al FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe.  

În altă ordine pe data de 1 martie, este termen în procesul dintre FC Brașov și societatea ICIM.

„Dosraul privind anularea actelor frauduloase între FC Brașov și ICIM are termne la 1 martie. Sperăm și acolo într-o decizie favorabilă. În situația în care s-ar admite ar dispărea suma de 36 de milioane de lei, undeva mai bine de jumătate din suma totală înscrisă la masa credală”, a mai declarat Alexandru Cosmin Gheorghe, administratorul judiciar al FC Brașov.

Activitatea clubului stegar va continua, astfel că galben-negrii pot continua lupta pentru promovare. Clubul brașovean s-a mai obligat ca în termen de 60 de zile să achite datoriile clasificate ca fiind curente către mai mulți foști jucători ai grupării stegare.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: