20
Sâm, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov întâlnește în această seară de la ora 18.30, pe propriul teren,  formația Dunajvaros. Oficialii formației brașovene au pregătit multe surprize pentru cei care vor participa în această seară la jocul din Liga Mol. Patinoarul va fi decorat pentru Halloween cu dovleci, cu lilieci, vor fi și vrăjitoare iar copiii vor primi bomboane.

Antrenorul hocheiștilor de la Corna Wolves Brașov s-a relaxat înainte de meciul cu Danjvaros. Martin Lacroix a fost invitat de preșdintele secției de hochei pe gheață de la Corona, Emilian Cenica, la o vizită la castelul Bran. Martin a fost încântat de ce a văzut la Bran în ajun de Halloween.

 „Sunt de trei luni în România și îmi doream foarte mult să ajung aici la castelul lui Dracula. Transilvania este spectaculoasă, este minunată și fiind un mare fan al acestei sărbători de Halloween îmi doream foarte mult să ajung aici la castelul contelui Dracula. M-am întâlnit cu contele, cu Vlad Țepeș, cu vampiri și chiar cu Frankenstein. A fost o seară superbă și mă bucur că am văzut atât de multă lume care sărbătorește Halloween-ul  și aici în Europa. Sper ca această vizită să ne aducă noroc și să câștigăm meciul din această seară cu Dunajvaros”, a declarat pentru brasovtv.com, tehnicianul „lupilor”, Martin Lacroix. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: