26
Vin, Apr

Sport

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a pornit cu dreptul în noul sezon al diviziei A2, Seria Est. La primul meci oficial din istoria echipei de senioare a clubului de sub Tâmpa, fetele antrenate de Răzvan Pătran au câștigat clar jocul cu CS SEN 90 Medgidia cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-15).

„A fost un joc foarte bun pentru fetele noastre. Am evoluat cu mult curaj, am fost concentrate și în momentele mai delicate din setul secund am avut puterea să revenim și să ne impunem. Este important pentru toată lumea că am debut cu dreptul. Această victorie ne dă moral și încredere pentru ceea ce va urma”, a declarat la finalul jocului tehnicianul formației brașovene, Răzvan Pătran.

Cu Andreea Fiterău și Sorina Miclăuș vârfuri de lance, echipa de volei a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a dominat clar disputa și s-a impus fără probleme. Oana Lăpușan a ordonat perfect jocul brașovencelor, iar Fiterău și Miclăuș au punctat de câte ori au avut ocazia. Fetele conduse de Răzvan Pătran au acumulat astfel primele puncte din campionat și privesc cu încredere spre jocul din runda a doua când vor evolua din nou pe propriul teren în compania echipei CSM 2007 LPS Focșani. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: