29
Vin, Mar

Sursa Foto: prosport.ro

Sport

Centrul Coronei, Andreea Pricopi va putea intra pe teren peste două săptămâni. În urma investigaţiilor pe care le-a făcut, astăzi, la București, Andreea Prcopi a primit un răspuns favorabil. Medicul specialist care a operat-o la umăr şi pe Adriana Ţăcălie, a dat verdictul în cazul jucătoarei de la Corona: Andreea Pricopi nu trebuie să se opereze la umăr.

„Ne bucurăm foarte tare că am primit veşti bune de la Andreea şi că accidentarea ei nu este atât de gravă precum s-a crezut iniţial, astfel că nu necesită operaţie. Medicul i-a spus să urmeze, în continuare, programul de recuperare încă două săptămâni şi apoi poate intra la antrenamente şi la joc. Este o veste extraordinar de bună pentru noi, pentru că am stat cu teamă să nu fie nevoie de operaţie. Acest lucru ar fi însemnat o pauză mult mai lungă şi am fi avut mari probleme. Orice jucătoare din angrenajul echipei este foarte importantă pentru noi, dar în acest moment, dacă accidentarea Andreei era mai gravă, aveam mari probleme pe postul de coordonator de joc. De acolo lipsesc şi Carmen Cartaş, care ar fi putut juca în centru, dar şi Daniela Corban, care şi ea are probleme la genunchi", a declarat Mariana Tîrcă.
Daniela Corban va face şi ea investigaţii amănunţite la Bucureşti, urmând ca în funcţie de verdictul medicul care a operat-o prima dată la genunchi, să afle dacă trebuie să facă o nouă intervenţie chirurgicală. Altfel, Carmen Cartaş, jucătoare care a făcut o artroscopie la genunchi a intrat deja în programul de recuperare şi va reveni pe teren la finalul anului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: