23
Mar, Apr

Sport

După 12 meciuri fără înfrângere, FC Brașov a pierdut astăzi primul meci din sezonul 2016-2017 al Ligii a doua. În runda a 13-a a campionatului, galben-negrii au pierdut meciul diputat în deplasare la Brăila cu scorul de 1-0 (0-0).

Trupa condusă de Cornel Țălnar a dominat jocul, și-a creeat ocazii de a înscrie însă nu a reușit să-l învingă pe goalkeeperul gazdelor, Bogdan Olaru. După o primă repriză albă, Brăila a deschis scorul în minutul 53, când Neagu a profitat de o eroare a defensivei brașovene și l-a învins pe Florin Iacob. Stegarii au încercat să restabilească egalitatea dar Manole, Sburlea sau Istrati nu au găsit drumul spre gol. Brașovenii au evoluat în ultimele 15 minute cu un om în plus după ce Mucuță a văzut cartonașul roșu, dar nu au reușit să puncteze. S-a terminat 1-0 pentru Brăila și FC Brașov a suferit prima înfrângere în campionat. Galben-negrii rămân cu 28 de puncte și sunt pe poziția a treia a clasamentului. „Din păcate am pierdut cu echipa care, cred eu, ne-a pus cele mai puține probleme până acum. Ne-am pierdut invincibilitatea într-unul din cele mai ușoare jocuri din acest campionat. Am dominat și la scorul de 0-0 și după golul Brăilei, pe toată durata jocului. Gazdele au dat gol la un corner, practic la singura lor ocazie. Am avut și noi șansele noastre, dar din păcate nu a fost suficient pentru a câștiga puncte la Brăila", a declarat la finalul jocului de la Brăila, tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar.

Dacia Unirea Brăila - FC Brașov 1-0 (0-0)
A marcat: Neagu (53)
 

Brăila: Bogdan Olaru - Gabriel Niţă, Ivan (cpt.), Ghiocel, Stănciulescu - Olenic - Ioan (Roșoagă 82’), Petean (Roșu 73’), Neagu (Enciu 86’) - Puşcaşu, Mucuţă.

Antrenor: Alin Pânzaru
 

FC Braşov: Florin Iacob (cpt.) - Băjan, Leca, Şerban, Vlad Munteanu - Florin Răsdan (Horia Popa 66’), Paul Iacob, Iulian Popa, Petre Goge (Manole 58’) - Sburlea, Istrati.

Antrenor: Cornel Ţălnar 

Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti)

Asistenţi: Romică Bîrdeş şi Gheorghiţă Bălan (ambii din Piteşti)

Cartonaș roșu: Mucuță (min. 77)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: