19
Vin, Apr

Sport

La primul concurs al noului sezon, Ana Maria Botezatu (CSM Brașov) a avut o prestație foarte bună și a terminat competiția rezervată cadeților pe locul 2.

Timp de patru zile, Iașiul a găzduit Cupa României la sabie, pentru cadeți (U17) și juniori (U20), atât la masculin, cât și la feminin.

La doar 14 ani, doi ani sub categoria de vârstă, Ana Maria Botezatu, antrenată de Marius Gălățanu, a pierdut un singur asalt din cele 12 trase în primele două tururi. Pe tabloul principal de 32, sportiva de sub Tâmpa a trecut cu 15-6, de Ioana Crăciun (Dinamo), 15-10, de Amalia Stan (CSS Unirea Iași) și 15-7, de Maria Cojocaru (CS Riposta). În ultimul act, brașoveanca a trebuit să se recunoască învinsă, de Mihaela Chițu (CS Riposta), care s-a impus cu 15-9.

Cea de-a doua reprezentantă a Brașovului, Vanessa  Danciu (CSM), a încheiat pe locul 18, din totalul celor 28 de participante aliniate la start. Rareș Ailincă (CSM Brașov), sportiv antrenat tot de Marius Gălățanu, a terminat pe locul 5 concursul rezervat juniorilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: