20
Sâm, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a avut parte de un meci de foc în Liga Mol. Pe gheața patinoarului din parcul Tractorul, „haita lupilor” a învins formația MAC Budapesta cu scorul de 2-1 (1-1, 1-0, 0-0).

Trupa lui Lacroix a început perfect meciul și Ian McDonald a deschis scorul după șapte minute din pasa lui Tomas Klempa. Maghiarii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 15, când Winston Day Chief a înscris în poarta lui Toke. Brașovenii au punctat în repriza secundă pentru 2-1. La capătul unei acțiuni superbe de atac la care au participat Nagy Csaba și Ian McDonald, Leventa Zsok l-a învins pe goalkeeperul celor de la MAC Budapesta. În ultima treime maghiarii au atacat în valuri, dar defensiva „lupilor” a rezistat, iar Zoltan-Laszlo Toke a fost perfect între buturi. Corona Wolves Brașov a câștigat trei puncte mari, a acumulat 26 de puncte și ocupă poziția secundă în clasamentul Ligii Mol.

„A fost un meci foarte bun, peste media meciurilor din Liga Mol. Am muncit mult dar nu am găsit calea spre gol. Dacă marchezi un singur gol, e greu să câștigi un meci de hochei. Devine frustrant că înscriem foarte puțin. Avem calitate, avem o organizare bună, dar nu reușim să marcăm. Corona are o echipă foarte bună și va fi foarte dificil ca cineva să câștige la Brașov”, a declarat antrenorul celor de la MAC Budapesta, Gergely Majoross.

„A fost un meci foarte bun de hochei, a semănat cu un meci de play-off și fanii au avut parte de un spectacol de calitate. MAC este o echipă foarte puternică dar am reușit să îi învingem de două ori în două săptămâni. Oricare dintre echipe putea să câștige dar sunt mândru de jucătorii mei că au câștigat toate cele trei puncte în această seară. Toke a fost în formă excepțională în această seară și ne-a ajutat foarte mult”, a spus la finalul meciului tehnicianul „lupilor”, Martin Lacroix.

Următoarele meciuri ale Coronei vor avea loc pe patinoarul olimpic din Brașov, sâmbătă și duminică, de la ora 18.30, împotriva formației Steaua București. Jocurile contează pentru Campionatul Național.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: