29
Vin, Mar

BrasovTV.com

Politic

 Președintele României Klaus Iohannis vizitează în aceste momente Institutul de Cercetare –Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov.

     UPDATE: ORA: 14:15: Președintele Iohannis participă la Aula Universității Transilvania, la o dezbatere cu membrii comunității academice și de cercetare, respectiv cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Brașov, discuția este centrată pe teme legate de parteneriatul dintre mediul academic și industrie în domeniul cercetării și finanțarea cercetării științifice românești.

În urmă cu puțin timp a fost intonat imnul de stat!

   

 

  Mai târziu președintele va vizita Spitalul "Sfântul Constantin" din Brașov, care, conform Administrației Prezidențiale, prin serviciile oferite și prin performanța în prevenirea infecțiilor nosocomiale, contribuie la transformarea Brașovului în centru regional de dezvoltare în domeniul serviciilor medicale private. Spitalul a fost premiat, în 2013, cu premiul European Hand Hygiene Excellence Award.

            Șeful statului se va alătura și campaniei "Plant for the planet" a Fundației Mihai Eminescu Trust, urmând să planteze, în curtea Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere a Universității Transilvania din Brașov, puietul cu numărul 2.000.000. Proiectul "Plant for the planet'' a primit premiul I la secțiunile Mediu și Impact în cadrul Galei Societății Civile din 2014.

Vizita președintelui Iohannis se va încheia la Râșnov, la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: