28
Joi, Mar

Cristian Bușoi. Foto: brasovtv.com

Politic

Brașovul are un cuvânt greu de spus în alegerile care vor avea loc pentru conducerea Partidului Național Liberal.

După Ludovic Orban, acum a fost rândul celuilalt candidat înscris în cursa pentru șefia PNL, Cristian Bușoi, să vină la Brașov. Ludovic Orban și Cristian Bușoi sunt singurii candidați care vor concura pentru conducerea Partidului Național Liberal, la alegerile din 17 iunie. Asta după ce Cătălin Predoiu s-a retras din cursă. Președintele PNL București, Cristian Bușoi, crede că liberalii trebuie să recâștige încrederea electoratului.

"Alegerea pe care o face Partidul Național Liberal în 17 iunie este un semnal foarte important către electorat. Care este un electorat independent de stat, care-și dorește altceva de la clasa politică, de la administrația publică și care vrea cu orice preț să se simtă reprezentat de un partid de dreapta coerent, consistent, puternic, care să le ofere încredere", este de părere Bușoi.

PNL Brașov va  avea o reprezentare consistentă la Congresul de la București, în urma căruia va fi ales președintele formațiunii politice.

"Vom avea peste 150 de membri din delegația totală de 5.000 de persoane prezentă la acest Congres. Cred că este cel mai democratic Congres care a fost vreodată în cadrul PNL, având o asemenea prezență și o astfel de reprezentare. Sperăm ca PNL să redevină prima forță politică a României", a declarat și președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: