26
Dum, Mai

Foto: brasovtv.com

Politic

Partidul Social Democrat nu va avea candidat propriu la alegerile pentru Primăria Râșnov, care vor avea loc pe 11 iunie. Alături de Alianța Liberalilor și Democraților și Partidul Ecologist Român, PSD a înființat Alianța Râșnovul Tău, prin care va fi susținut la alegerile locale consilierul local Daniel Diaconu.

În urma acestei decizii, președintele PSD Râșnov, Marius Lungu, și-a dat demisia din funcția pe care o deținea și va candida ca independent la Primăria Râșnov. Marius Lungu este din 2012 consilier local, iar din 2015 președinte al PSD Râșnov. Spune că alături de el în această inițiativă de a candida ca independent vor fi toți cei peste 400 de membri ai PSD Râșnov, dar și cei aproape 100 membri de la organizația locală ALDE.

Mă simt dezamăgit pentru că nu am fost consultat în niciun moment referitor la această decizie. Am ajutat PSD să câștige alegerile parlamentare la Râșnov pentru prima dată după Revoluție. Am precizat mereu că sunt dispus să mă dau la o parte dacă se consideră că nu sunt candidatul potrivit. Doar că o să susțin doar un alt membru PSD, a declarat fostul președinte PSD Râșnov, Marius Lungu.

În Consiliul Local Râșnov, Partidul Social Democrat are 4 consilieri, Partidul Ecologist Român 3, iar 9 consilieri sunt de la PNL.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: