04
Mar, Oct

Politic

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala locală, a depus liste complete pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pe primele poziții, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, sunt femei.

Obiectivul UDMR Brașov este să obțină cel puțin un mandat de parlamentar.Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala locală, a depus liste complete pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pe primele poziții, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, sunt femei. Obiectivul UDMR Brașov este să obțină cel puțin un mandat de parlamentar.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ambrus Izabella. La Senat, prima este Hazy Eszter. Eliminarea birocrației inutile, reorganizarea regională și reformarea sistemului de învățământ. Acestea sunt principalele obiective ale UDMR pentru următorii patru ani. 

UDMR Brașov a avut un reprezentant în Camera Deputaților până în anul 2012. Pentru a câștiga un nou mandat, formațiunea politică ar trebui să obțină un scor de 8% la alegerile parlamentare.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: