29
Vin, Mar

Politic

Peste 300 de membri de partid, aleși locali și reprezentanți din conducerea centrală a formațiunii politice au luat parte la lansarea candidaților Partidului Național Liberal înscriși în cursa pentru alegerile parlamentare. 

PNL Brașov și-a lansat oficial candidații pentru Camera Deputaților și Senat. Obiectivul liberalilor la scrutinul din decembrie va fi obținerea un scor mai bun comparativ cu alegerile locale din vară.

 „Partidul Național Liberal a demonstrat că are o echipă redutabilă. Am câștigat alegerile locale la Brașov cu un scor de aproape 39% și vrem să îmbunătățim acest rezultat la alegerile parlamentare. Ne dorim să obținem un procent de 42% în decembrie, să câștigăm aceste alegeri”, a precizat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

Lista la Camera Deputaților este deschisă de Mara Mareș. Urmează pe locurile 2 și 3, considerate poziții eligibile, Gabriel Andronache și Carmen Ferghete Țop.

Plecăm optimiști, dornici de muncă, entuziaști și suntem convinși că încă o dată, ca și în celelalte rânduri, în Brașov va câștiga dreapta, adică PNL-ul. Cred că acesta nu va fi doar un succes pentru Brașov ci și pentru România, în general, crede Mara Mareș.

 „PNL-ul este în fața unui nou început. O Românie care va merge înainte, un Brașov care va merge înainte. Ne dorim ca aceste alegeri să fie un succes pentru parlamentarii PNL.  Aceștia trebuie să se întoarcă în mijlocul cetățenilor pentru a lua pulsul, pentru a vedea ce probleme sunt și pentru a le rezolva”, a menționat Carmen Ferghete Țop.

La Senat, pe locul doi se află actualul director al Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David.

Ne dorim cu toții o schimbare pentru România și pentru români. Plecăm cu gânduri bune, le spunem românilor că este important să iasă la vot, pentru că o facem pentru copiii noștri și pentru noile generații. Ne dorim cu toții să câștige cei mai buni și să arătăm tuturor că se pot face și alte lucruri bune în politică”, a declarat Dragoș David.

La evenimentul de la Centrul Cultural Reduta a fost prezent din partea conducerii centrale, șeful de campanie al PNL, primarul Aradului, Gheorghe Falcă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: