24
Mie, Apr

Politic

Parlamentarii brașoveni sunt convinși că legea aeroportului va fi votată marți în plenul Camerei Deputaților. Deși trebuia adoptată încă de săptămâna aceasta, legea prin care se reglementează situația terenului aeroportului internațional Brașov a fost amânată, din lipsă de cvorum.

Camera Deputaților este for decizional. Odată lămurită problema juridică a terenului, Consiliul Județean a anunțat că va investi zece milioane de euro pentru continuarea lucrărilor.

 „Pot să vă dau toate asigurările că eu voi vota fără nicio ezitare aceast proiect de lege. Mai mult, voi transmite în direct pe Facebook ședința de marți. Asta pentru ca toți brașovenii să vadă cum decurge votul. Să avem parte măcar de un minim de transparență”, a precizat deputatul Mihai Sturzu.

 „Dacă ne referim la faptul că proiectul de lege a fost adoptat la comisii în unanimitate, atunci logic ar fi cași la votul final acest proiect să treacă în unanimitate. Important este să fie cvorum”, crede și deputatul Partidului Național Liberal, Gabriel Andronache. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: