29
Vin, Mar

Economic

Simbol al elegantei si al bunului gust, candelabrele au revenit in prezent intr-o nota moderna si luxoasa pentru a conferi mai multa lumina si rafinament oricarei incaperi.

Mari sau mici, clasice sau moderne, acestea pot fi un punct central de interes atunci cand vine vorba de amenajari interioare. O camera simpla, fara culoare va prinde viata cu ajutorul unor candelabre bine alese, intrucat acestea reprezinta cea mai buna solutie decorativa. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva idei de amenajari si locurile in care aceste corpuri de iluminat se potrivesc perfect.

Candelabre in living

Daca ai un living in care ai ales sa pastrezi stilul traditional de mobilier, cu piese clasice din lemn masiv si tablouri impresionante, poti opta pentru candelabre clasice, simple, realizate din metal sau ceramica. Alese in acelasi ton cu restul mobilei, acestea vor crea un echilibru vizual si vor da incaperii o nota de seriozitate si eleganta, exact ca intr-un muzeu. Desigur, poti alege si candelabre vintage, care dincolo de imaginea lor impecabila, calatorind parca in timp, vor transmite o poveste fiecarui vizitator in parte.

Candelabre in dormitor

Credeai ca in dormitor nu se pot folosi candelabre? In functie de decorul incaperii, poti opta pentru copuri de iluminat moderne, realizate din sticla, care vor conferi acea nota de stralucire de care ai nevoie. Imagineaza-ti un pat tapitat alb in combinatie cu un mobilier din oglinzi si un candelabru din sticla sau cristal. Desi este voluminos si umple spatiul din punct de vedere vizual, vei observa ca acesta va da inaltime incaperii si te va ajuta sa creezi un decor intim si romantic, care abunda in rafinament.

Candelabre in bucatarie

Daca esti o fire nonconformista si iti place sa iti decorezi casa cu totul si cu totul aparte, e bine sa stii ca poti folosi candelabre chiar si in bucatarie. Desigur, acestea nu vor fi de aceeasi dimensiune precum cele din living, spre exemplu, insa te poti orienta spre modele mai mici, care sa se incadreze in spatiul disponibil. Daca vrei sa adaugi putina culoare in bucatarie, mizeaza pe candelabre in nuante vii, care binedispun si se potrivesc perfect indiferent de culoarea mobilei de bucatarie. Pe langa utilitatea lor incontestabila, aceste corpuri de iluminat vor fi punctul de atractie al copiilor.

Candelabre in hol

Desi par extrem de sofisticate si luxoase, candelabrele se potrivesc aproape in orice incapere bine amenajata. Chiar si in hol creeaza o impresie de atmosfera calda si primitoare, mai ales daca sunt alese acele piese de dimensiuni reduse, care nu incomodeaza musafirii prin prezenta lor. Foloseste candelabre daca in hol exista o oglinda, iar podeaua este imbracata in gresie, marmura sau piatra.

Asadar, pentru fiecare incapere din casa ta exista candelabre care se vor potrivi perfect. Inainte de a-ti amenaja casa cu cele mai frumoase corpuri de iluminat, consulta oferta magazinului online Eorion.ro si descopera o colectie impresionanta de astfel de piese menite sa aduca luxul si eleganta mai aproape de tine.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: