19
Vin, Apr

Economic

Pana nu demult, serviciile de inchirieri auto erau folosite de un numar restrans de persoane, in special de oameni de afaceri care calatoreau in anumite locuri sau de cei care aveau nevoie de transport temporar.

In prezent insa, cererea pe aceasta piata a crescut enorm, inchirierea unei masini fiind o metoda utilizata chiar si de catre posesorii unui autoturism personal. Daca nu ai mai apelat pana acum la astfel de servicii, iata cateva motive pentru care sa apelezi cu incredere la o firma de inchirieri auto!

Conduci ce iti place

Uneori, condusul masinii personale poate deveni o rutina care te acapareaza fara sa iti dai seama. Cand simti nevoia unei experiente inedite in materie de autoturisme, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma de inchirieri auto care iti va pune la dispozitie modelul dorit. In acest mod, vei avea ocazia sa testezi o masina care te intereseaza si sa observi daca ti se potriveste. In plus, daca ai un drum lung de facut alaturi de familie sau de prieteni iar masina ta nu este destul de incapatoare, o masina spatioasa, cu un portbagaj de dimensiuni mari poate fi solutia ideala cand vine vorba de inchiriat.

O varianta utila in lipsa masinii

Daca masina personala este in service pentru reparatii iar tu ai drumuri zilnice de facut, cel mai avantajos este sa apelezi la o firma de inchirieri auto, care sa te scuteasca de cheltuiala banilor pe taxi sau de cautarea mijloacelor de transport in comun. Unde mai pui ca atunci cand se iveste o ocazie speciala sau un eveniment unic in viata ta, ai sansa sa te prezinti cu o masina deosebita, care sa atraga toate privirile celor prezenti? Nu uita ca prima impresie conteaza intotdeauna, mai ales daca esti o persoana pasionata de automobile de prima clasa.

Ai mai multa siguranta

Nu poti fi niciodata sigur de eficienta unui automobil, chiar si cand vine vorba de masina personala, insa daca mergi pe varianta de inchirieri auto vei beneficia de o revizie amanuntita asigurata de specialisti. Cu siguranta stii ca o firma profesionista are toate inspectiile tehnice efectuate la zi si intotdeauna ia toate masurile preventive. In plus, in functie de anotimp si de starea vremii, vehiculul pe care urmeaza sa il conduci este livrat cu o echipare adaptata conditiilor de drum (cauciucuri de iarna/vara, lichid de parbriz pentru temperaturi extreme). Astfel, singura ta grija ramane doar sa ajungi la destinatia dorita. 

Acum ca ai toate avantajele, sigur vei gasi pachetul de servicii ideal pentru necesitatile tale de transport. Pentru a te ajuta sa faci mai usor o alegere, Focusrent.ro, companie de inchirieri auto cu o experienta de peste 12 ani pe piata din Bucuresti, Cluj si Otopeni, iti poate oferi toate avantajele de mai sus si multe altele chiar in pachetul de baza, care mai include si RCA, full Casco si rovinieta. Mai mult, clientii fideli au 10% reducere la serviciile de inchirieri masini si microbuze in baza cardului de membru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: