28
Joi, Mar

BrasovTV.com

Social

UPDATE

Președintele Comisiei pentru sănătate, protecția copilului și a persoanelor adulte din Consiliul Județean Brașov, Andi Kadas, a subliniat, în plenul forului județean, dezisteresul clar al directorului D.G.A.S.P.C. Brașov, Gheorghe Durnă, în problema încălzirii în centrele de plasament.

În condițiile în care, deja, temperaturile se situează în jurul valorii de 0 grade Celsius, aprovizionarea cu combustibil solid este deficitară. Au fost în asentimentul consilierului județean PNL, Andi Kadas, și aleșii locali ai PSD și PER, Ion Manea, și respectiv Ionel Spinean, care au luat cuvântul în ședința de plen și au susținut că, de la nivelul Comisiei de sănătate i s-a atras atenția de luni bune directorului D.G.A.S.P.C. Brașov să soluționeze corespunzător problema încălzirii în orfelinate, așa cum procedează șefii unităților similare din țară.Și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a reacționat de îndată, în sensul lipsei de reacție a șefului D.G.A.S.P.C. Brașov, Gheorghe Durnă, în problema pregătirii centrelor pentru sezonul rece. Intervievat de reporterul BrașovTV.com, Gheorghe Durnă a recunoscut că procedura necesară în ceea ce privește încălzirea s-a pus în practică abia la începutul lunii iulie. Motivul este însă, incredibil! Durnă susține că pregătirile pentru licitații au fost anevoioase. În aceste condiții însă, doar copiii au de suferit. De ce? Pentru că nimeni nu s-a înscris la licitații, temperaturile scad, iar copiii îngheață în orfelinate. Potrivit componenților Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Județean Brașov, lui Gheorghe Durnă i s-a pus în vedere încă din luna iunie, că problema încălzirii în centrele brașovene trebuie rezolvată din timp.

     Comisia de Sănătate  din cadrul Consiliului Județean Brașov a cerut convocarea COMISIEI DE DISCIPLINĂ în cazul lui Gheorghe Durnă pentru MANAGEMENT DEFECTUOS: aprovizionare deficitară cu alimente, lipsa lemnelor de foc în centre, dar și multe alte probleme. Întrunirea comisiei disciplinare  a fost aprobată de plenul CJ, dar și de președintele Consiliul Județean!

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: