26
Vin, Apr

Proiectul tehnic a fost predat Consiliului Județean

Social

Procedura pentru proiectarea suprafețelor de mișcare, a iluminatului și a canalizării a fost predată Consiliului Județean iar valoarea este de peste 42 de milioane de lei. Lucrările ar trebui să fie finalizate în patru luni. 

 

Cinci obiective noi are proiectul tehnic. Calea de rulare va avea o lungime de 200 de metri și o lățime de 23 de metri. Va fi construită din dale de ciment cu o grosime de 41 de centimetri. Parcarea face parte și ea din proiect. Are dimensiuni de 135 pe 145 de metri. Aici vor putea staționa trei aeronave de categoria C, cu anvergura aripilor de 36 de metri.

A fost proiectat și sistemul de iluminare. Va avea trei piloni, cu o înălțime de 27 de metri fiecare. Proiectul tehnic va fi avizat și depus la Autoritatea Aeronautică și în scurt timp va fi lansată licitația. Tot în perioada următoare vor fi aprobați și indicatorii tehnico-economici. 

După finalizarea proiectului tehnic urmează definitivarea documentației pentru procedurile de aterizare, de zbor, construirea turnului de control și studiu de fundamentare. 

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: