28
Joi, Mar

Social

Absolvenţii se mai pot înscrie pentru şomaj doar în această lună. Până acum, doar aproximativ 80 de persoane şi-au lăsat dosarele la AJOFM Braşov. Termenul final până la care se pot depune dosarele este 24 iulie.

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov îi anunță pe absolvenţii  promoţiei 2017 că se pot înregistra în evidenţa Agenţiei ca persoane aflate  în căutarea unui loc de muncă, în termen de 60 de zile de la absolvire, pentru a putea beneficia de prevederile legii privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă. „Cele 60 de zile aproape s-au scurs, având în vedre că săptămâna viitoare, în data de 24 este termenul limită. După această perioadă tinerii trebuie să revină, după ce au depus aceste dosare la noi  pentru a se înscrie, pentru a-și reface fiecare acel dosar pentru a deveni șomer indemnizat pe o perioadă de șase luni de zile ” a declarat Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Brașov.

 

Înregistrarea absolvenţilor se realizează la sediul AJOFM Braşov din str. Lungă nr. 1A, camera 14, şi la toate punctele de lucru din localităţile Făgăraş, Codlea, Rupea, Râşnov, Zărneşti şi Săcele, în a căror rază teritorială îşi au domiciliu.Cuantumul indemnizației de șomaj pentru absolvenţi este de 250 de lei şi se acordă pe o perioadă de 6  luni. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: