28
Joi, Mar

Social

    Consiliere profesională în Licee! Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă vor merge în instituțiile de învățământ din Brașov. Tinerii vor fi îndrumați spre locuri de muncă potrivite profilului studiat află despre oportunități pentru o eventuală angajare. 

AJOFM a lansat de curând o campanie de informare și consiliere pentru viitorii absolvenți ai promoției 2017. Proiectul se desfășoară  la nivel județean, în toate unitățile de învățământ. Elevii află despre cursurile de formare profesională , modalitatea de întocmire a unui CV, modul de prezentare la interviu dar și oferta de locuri de muncă vacante în județ și în străinătate.  Tinerii absolvenți pot primi ajutor de șomaj doar dacă îndeplinesc unele condiții.       

În următoarea perioadă sunt programate vizite în unități școlare din Brașov, Codlea,  Făgăraș și Râșnov. De asemenea, pot deveni șomeri și absolvenții școlilor speciale pentru persoane cu handicap, în vârsta de minimum 16 ani, care nu au reușit să se încadreze în muncă potrivit pregătirii profesionale.” , ne-a declarat Liliana Dragomir , director executiv AJOFM BRAȘOV 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: