29
Vin, Mar

Social

Imaginea costă timp și bani ! Doamnele știu deja acest lucru, dar în ultimii ani și bărbații au început să caute tot mai des un look perfect! Anul acesta se poartă LUMBER! Vorbim despre BĂRBI, care în 2017 sunt tot mai lungi, mai stufoase și mult mai aranjate!

Barba, egal masculinitate și virilitate, asta în urmă cu 50, chiar 100 de ani! Acum, bărbatul care are barbă denotă că este îngrijit şi rafinat și este considerat mai sexy de unele doamne! Cel puțin în teorie. Dar nu bărbații cu barbă sunt subiectul nostru ci bărbierii. Am intrat în singurul salon din Brașov dedicat domnilor. Aici, clienții sunt răsfățați de profesioniști. Alexandru Cotizo Dicianu este pasionat încă din copilărie de meseria de frizer. A lucrat în Statele Unite, însă a preferat să revină în orașul natal pentru a repune în valoare meseria de frizer. 

„Am ales conceptul este de frizerie clasică, din perioada interbelică. Am exclus din start frizeria de cartier, unde frizerii abia aşteaptă să scape de tine, sau saloanele hairstiliştilor, unde te duci şi te tunzi şi asculţi ca bărbat poveşti despre ce unghii vopsite sunt la modă, ce reţete se mai fac sau cum se pun murăturile. Vorbim de o frizerie unde nu tundem bărbaţii cu părul lung. Sunt primţi doar cei care renunţă la coadă.”, ne-a declarat Alexandru Cotizo Dicianu, frizer

Alexandru vrea ca pe viitor să deschidă o școală de specialitate. În curând va organiza la Brașov un eveniment unic, intitulat BARBER BATTLE. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: