28
Joi, Mar

Social

                Birou de înmatriculări autovehicule la Făgăraș. Instituția Prefectului are în plan deschiderea unui centru integrat, care să deservească localitățile din zonă. În acest centru ar urma să funcționeze și un birou pentru pașapoarte.

                Prefectura Brașov face toate demersurile pentru ca și la Făgăraș să fie înființat un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Proiectul  vizează un punct de lucru pentru înmatriculări autovehicule și permise, care să deservească zona Făgăraş – Rupea. Se are în vedre şi înfiinţarea unui punct de lucru pentru paşapoarte. „Prin zona Făgăraș înțelegem un centru zonal, care va avea sediul în Municipiul Făgăraș, dar care va deservi localitățile Făgăraș, Victoria și Rupea, precum și localitățile arondate, pe evidența populației. Aceasta presupune deservirea în cadrul acestui proiect a unui număr de aproximativ 120 de mii de persoane.” a declarat cms. șef. Oriana Albert, împuternicit șef Serviciu Înmatriculări.

                Pentru ca punctul de lucru să poată fi funcțional, Prefectura Județului Brașov trebuie să obțină toate avizele de la București. Planurile de dezvoltare vizează și Serviciul de Înmatriculări din Brașov. Aici se dorește înființarea unui ghișeu pentru persoane juridice.

                Deocamdată și această propunere este doar la faza de proiect. Reprezentanţii serviciului au anunţat că momentan nu sunt suficienți angajați pentru a acest compartiment și au propus ca dosarele persoanelor juridice să fie preluate la final de program.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: