19
Vin, Apr

Social

                Trei din cinci români vor petrece 1 mai acasă și pun la bătaie cel mult 200 de lei - buget pentru minivacanță. La Brașov locurile preferate pentru un grătar în aer liber sunt cele special amenajate de autorități. Vorbim aici de zona Lacului din Noua și de cartierul Răcădău. Sunt și brașoveni care vor petrece minivacanța, la mare sau chiar în străinătate.

                3 din 5 români care vor avea liber de 1 Mai vor petrece minivacanța acasă, cu familia și prietenii, sau în aer liber! Majoritatea vor aloca un buget mai mic de 200 de lei de persoană pentru activitățile planificate. Asta reiese dintr-un studiu realizat recent. Și marea majoritatea a brașovenilor vor proceda la fel.

                41% din totalul celor care vor fi liberi de Ziua Muncii vor sta acasă cu familia sau prietenii, 21 % vor ieși în aer liber, la iarbă verde. 2 din 10 români au decis să meargă la mare sau la munte, marea fiind preferată în special de cei tineri. Cei care vor petrece ziua muncii peste hotare au alocat un buget mai mare de 2.000 de lei pentru distracția din acest weekend. Numărul lor nu este însă foarte mare, doar 3% dintre cei care au participat la sondaj au spus că vor pleca în străinătate în weekendul prelungit de 1 Mai.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: