28
Mie, Feb

Social

     Un adevărat focar de infecție! Așa poate fi descrisă canalizarea Brașovului! Cârpe, lemne, papuci, saci menajeri și tot felul de alte resturi menajere. Asta au găsit autoritățile în canalizarea din cartierul Bartolomeu.

De ce la fiecare ploaie se inundă străzile din Bartolomeu? Răspunsul l-au descoperit autoritățile! Canalizarea de sub pasarela de la intrarea în cartier este plină de resturi menajere. Mai bine de 12 ore, trei echipaje de intervenție ale Companiei APA s-au chinuit să desfunde canalizarea.

Toată apa care ar fi trebuit să-și urmeze circuitul normal prin canalizare s-a depozitat într-o zonă verde de lângă șosea. În lipsa acelui spațiu, toată șoseaua din cartierul Bartolomeu ar fi fost inundată.

Canalizarea care trece prin cartierul Bartolomeu colectează deșeurile de la câțiva kilometri depărtare, chiar și din orașul Râșnov. "De-a lungul timpului am găsit în canalizare cauciucuri, roți de mașini, uși, suspensii, schiuri, obiecte de mobilier și multe alte deșeuri care nu au ce căuta în canalizare", a precizat Teodor Sava, director de exploatare la Compania APA.

FOTO: PRIMĂRIA BRAȘOV


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: