20
Sâm, Apr

Brasov TV

Social

               Aglomerația de la Serviciul de Înmatriculări s-a mutat pe internet. Dacă acum câteva luni, brașovenii stăteau cu orele la cozi acum așteaptă cu săptămânile să le vină rândul la programările online. Din cauza solicitărilor din ce în ce mai mari, timpul de așteptare depășește chiar și o lună.

                De când a fost introdus sistemul de programare online, la Serviciul de Înmatriculări s-a redus numărul persoanelor care așteaptă pentru a ajunge la ghișeu. Aglomerația s-a mutat însă pe internet. În aceste condiții, reprezentanții serviciului au decis să suplimenteze numărul de bonuri online. „  Pentru programări online avem alocate 40 de locuri zilnic. Începând cu data de 29 mai vom suplimenta cu încă 40 de locuri. Până la acea dată, sistemul de tiketing funcționează în paralel  ’’ a declarat cms. șef Viorel Popescu, șef Serviciu Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Brașov.



                Chiar dacă s-au luat toate măsurile, unii cetățeni sunt în continuare nemulțumiți de timpul mare de așteptare. Alții însă s-au adaptat regulilor și au acționat conform procedurilor. Reprezentanții Serviciu Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Brașov spun că vor face tot posibilul ca aglomerația de la ghișee să fie tot mai mică. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: