28
Joi, Mar

Social

   Angajații de la mai multe companii de stat vor primi anul acesta prime de Paste cuprinse intre 150 de lei si 3.500 de lei de salariat. Unele companii au decis sa acorde primele chiar daca sunt pe pierdere, in timp ce firmele care au înregistrat profit in ultimul an fiscal au ales sa nu le dea angajaților aceste bonusuri,

potrivit datelor centralizate de News.ro

            Angajatii companiei care administreaza cel mai mare aeroport din Romania, Henri Coanda, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, ar urma sa primeasca fiecare o prima de Paste de circa 3.500 de lei brut, potrivit unor surse avizate, consultate de News.ro. Potrivit informatiilor oficiale trimise de companie, toti angajatii vor primi o prima egala.

            La Complexul Energetic Oltenia, companie aflata de mai multi ani pe pierderi si cu mari dificultati financiare, se vor acorda bonusurile si beneficiile prevazute pentru salariati conform contractului colectiv de munca si contractului individual de munca, potrivit Ministerului Energiei.

            Recent, conducerea companiei a acceptat majorarea primelor de Paste la 1.000 de lei pentru fiecare salariat, de la 700 lei in anii precedenti, au precizat, pentru News.ro, surse aproapiate companiei.

 

MAI MULT PE: www.wall-street.ro

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: