25
Joi, Apr

Social

Human Resources Consulting în parteneriat cu First Job School organizează în perioada 30-31 martie cel mai mare târg al locurilor de muncă. Evenimentul, care va avea loc la hotelul Aro Palace Braşov, va găzdui peste 50 angajatori din judeţele Braşov şi Covasna care pun la dispoziţia participanţilor peste 500 locuri de muncă.

Târgul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă dar şi angajaţilor care doresc să-şi schimbe locul de muncă. Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate vizând atât poziţii entry level cât şi top management din: turism, alimentaţie publică, IT, producţie, administrativ, comerţ, servicii, etc.

Angajatori precum Miele, Premium Aerotec, Ramada, Sergiana, Benchmark, Terwa, Elmas, Continental, etc. caută atât muncitori necalificaţi cât şi specialişti în diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate cu salarii pornind de la 1250 euro/lună, fără comision de recrutare şi pentru studenţi/absolvenţi. Organizatorii preconizează participarea a peste 2500 de candidaţi.

Organizatorii evenimentului fac parte dintr-un grup de firme existente pe piaţă de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite în domeniul formării profesionale a adulţilor şi în domeniul resurselor umane. First Job school a certificat peste 5000 persoane în diverse meserii, fiind lider de proiect în mai multe proiecte cu finanţare europeană neramursabilă iar Human Resources Consulting a recrutat, consiliat şi plasat peste 3000 persoane, fiind de asemenea atât lider de parteneriat cât şi beneficiar al mai multor proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă.

Cele două firme au experienţă în a organiza evenimente de amploare, ele organizând şi alte târguri de locuri de muncă, conferinţe, seminarii şi campanii, de interes naţional, în domeniul resurselor umane şi al formării profesionale.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: