28
Joi, Mar

www.bucuriadarului.ro

Social


                De mai bine de trei ani mai mulți voluntari brașoveni se ocupă de persoanele nevoiașe din oraș. Pe lângă ajutoarele materiale pe care le primesc din când în când, cei care  nu au posibilități pot servi gratuit un prânz la cantina fundației. Este vorba despre Bucuria Darului, care zi de zi aduce un strop de fericire în sufletele nevoiașilor.

     Cantina Multumesc a Fundatiei Bucuria Darului, este locul unde, din noiembrie 2013, oamenii vin pentru a primi ajutor. Zilnic se pregătesc peste 500 de porții de mâncare, iar 300 dintre ele sunt pentru persoanele care nu își permit sau nu pot să-și prepare singure mâncarea. Numărul nevoiașilor a crescut în această perioadă, din cauza vremii care s-a răcit semnificativ. ,, S-au înmulțit atât oamenii străzii cât și oamenii care ne solicită ajutorul pentru că facturile de la întreținere sunt tot mai mari și atunci un prânz gratuit le este de mare folos. ,, a declarat Sânziana Vatră, proiect manager Fundația Bucuria Darului.

     Luna aceasta se împlinesc trei ani de când voluntarii brașoveni îi ajută pe cei aflați la nevoie. Cu acest prilej, membrii Fundației organizează, la Teatrul Dramatic o dezbatere cu tema Bucuria Darului. La acest seminar, ce va avea loc joi de la ora 18.00, va participa părintele Constantin Necula. Intrarea este liberă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: