20
Sâm, Apr

realitatea.net

Social

    Eurosport a lansat o campanie naţională pentru a găsi cel mai bun comentator de fotbal din rândul fanilor din România, sub conceptul „Eu, comentator”. Cei interesaţi trebuie să se înscrie pe site-ul comentator.eu până la data de 20 noiembrie.

            Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu (https://comentator.eu) şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie.

Apoi, un juriu profesionist va decide cinci finalişti care se vor întrece în continuare pentru titlul de câştigător. Numele finaliştilor vor fi anunţate pe 21 noiembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin, dar şi pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport (www.facebook.com/EurosportRO).

După preselecţie, cei cinci participanţi vor intra apoi într-un "cantonament" menit să desemneze marele câştigător. Astfel, în perioada 24 – 27 noiembrie, finaliştii vor parcurge o perioadă specială de pregătire, înainte de a încărca varianta finală a comentariului pe site, pe 1 decembrie. Publicul va putea vota participantul preferat în perioada 1 – 18 decembrie. Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei.

Numele acestuia va fi anunţat pe 19 decembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: