28
Joi, Mar

mugetul carpatilor

Social

     Mare atenÈ›ie la călătoria cu trenul! Vecinul de compartiment vă poate reclama dacă are impresia că nu aveÈ›i bilet. CFR Călători a introdus începând cu luna noiembrie  posibilitatea de raportare online a călătoriei frauduloase. Practic, pasagerii au acum posibilitatea să-i reclame pe toÈ›i cei care circulă fără bilet. Acest lucru poate fi făcut online  pe site-ul CFR.

     Cei care obiÈ™nuiesc să circule cu naÈ™ul, vor putea fi reclamaÈ›i. Sesizările pot fi făcute de orice alt călător doar online, prin completarea unui formular specific pus la dispoziÈ›ie de reprezentanÈ›ii CFR călători. Campania "Implică-te! Raportează călătoria fără bilet" are drept scop combaterea călătoriei fără bilet, spun reprezentanÅ£ii CFR Călători. Potrivit lor, pasagerii vor putea semnala situaÅ£iile de tolerare a călătoriei fără bilet prin completarea unui formular online disponibl pe site-ul cfrcalatori.ro, care poate fi accesat aici.

     Măsura face parte din demersul managementului CFR Călători de îmbunătăţire a calităţii călătoriei cu trenul ÅŸi dublează acÅ£iunile repetate de control în trenuri de la nivelul întregii reÈ›ele feroviare. ReprezentanÅ£ii companiei precizează că în punctele de oprire unde nu sunt case de bilete, călătorii au obligaÅ£ia de se prezenta imediat după urcarea în tren pentru a-ÅŸi cumpăra bilete de la personalul de tren, la un tarif similar celui de la casa de bilete.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: