26
Dum, Mai

Social

     Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă București dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier — gastronomic (ospătar — 22 de posturi, barman — 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill — 8 posturi și recepționer — 2 posturi), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la Brașov în prima parte a lunii septembrie 2016.

      Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune de limba germană și engleză (nivel A2 — B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștințe de limba germană și engleză, nivel C1—C2.

     Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 — 2206 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman, și de 1500 — 2054 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.

    Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar în timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar în timpul programului de lucru).

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

* cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);

* copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

* C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

* cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

* adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea 'Clinic sănătos/Apt pentru muncă'.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: