16
Mar, Apr

Social

     Psihologi din toată lumea s-au întâlnit la Brașov. Timp de două zile, Universitatea Spiru Haret a fost gazda unor dezbateri la care au participat zeci de profesori și psihologi.

     Au fost invitaţi să participe: cadre didactice, psihologi, psihoterapeuţi, consilieri şcolari, formatori, studenţi şi masteranzi, precum şi toţi cei interesaţi de acest subiect. ,, Ca în fiecare an, pentru că am fost și la ediția de anul trecut, sunt încântată să mă întorsc aici pentru că am întâlnit întotdeauna oameni foarte serioși, foarte aplicați, foarte profesioniști, de necrezut și care propagă metoda. Eu sunt pur și simplu sunt ,, țeava ,, care leagă Institutul Feuerstein de asociația Deschide-ți Mintea. Eu nu fac decât să treacă informația de acolo aici și aici să se propage. ,, a declarat Prof. Maricica Haimovici – Institutul Feuerstein Jerusalem.

     Conferinţa a avut loc la sediul Universităţii Spiru Haret din Braşov. Activităţile au fost structurate pe parcursul a două zile. ,, Pentru mine e o bucurie pentru că organizatorii sunt cei care de obicei încercau să adune crema psihologiei din diverse domenii și mai ales faptul că receptivitatea psihologilor a fost pe măsură. La început așteaptă cartea, asta e dovada că înainte de a deveni psiholog trebuie să studiezi. Apoi te așteaptă sala, asta înseamnă acolo unde trebuie să ști să asculți și să ști să alegi din ce trebuie să alegi din ce asculți. Apoi urmează publicațiile în care fiecare încearcă să demonstreze autoritatea pe domeniul în care activează. ,, a declarat pentru www.brasovtv.com, Conf. Univ. Dr. Cornelia tatu, fost decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației Brașov.

     La finalul evenimentului participanții au primit diplome creditate de Colegiul Psihologilor din România. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: