29
Vin, Mar

Social

Serviciul Public de Termoficare și-a început activitatea. În prezent se verifică toate instalațiile de transport și distribuție a agentului termic. În paralel se semnează și contractele cu asociațiile de proprietari.

Brașovenii vor primi căldură și apă caldă cel mai probabil în prima jumătate a lunii noiembrie.Potrivit viceprimarului Brașovului, Mihai Costel, noul serviciu de termoficare va fi licențiat până la finalul acestei săptămâni.

La ședința de Consiliu Local de astăzi, pe ordinea de zi s-au votat mai multe proiecte privind trecerea bunurilor fostului serviciu, în proprietatea și administrarea noului serviciu de termoficare.

Actele normative care vor fi aprobate de consilierii locali vor fi trimise pentru avizare la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

Avem acorduri semnate cu 164 de asociații de proprietari, adică un total de 6400 de beneficiari. Aproape în toate zonele din municipiul Brașov rețeaua de ransport este sub presiune, s-au făcut toate reviziile și probele tehnice. Urmează să facem proba de presiune și pe partea de distribuție”, a menționat Mihai Costel, viceprimarul Brașovului.

7.600 de locuințe mai sunt branșate la sistemul centralizat de termoficare, iar noul serviciu va avea 71 de angajați.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: