19
Vin, Apr

Social

Serviciul Public Local de Termoficare devine din ce în ce mai eficient. Nu o spunem noi, o arată cifrele.

Pentru prima dată după foarte mulți ani, managementul societății este unul de succes. Proiectele, investițiile și modernizările făcute cu cap, în ultimii doi ani, dau rezultate.

Dacă în trecut, fostul C.E.T. primea zeci de milioane de lei de la bugetul local și mereu avea nevoie de suplimentări financiare, situația s-a schimbat radical. S.P.L.T. a returnat Primăriei, la ultima rectificare, aproape un milion de lei.

"Banii aceștia sunt proveniți din reparațiile pe care le-am făcut, din valorificarea unor piese, utilaje, pe care le aveam, dar care nu funcționau pentru SACET Brașov, dar pe care acum le folosim. Nu am mai cumpărat altele noi pentru că nu aveam de ce. UAT Brașov aplică, prin serviciul de căldură și confort, pentru achiziția de anumite utilaje. Astfel, nu avea rost să mai ținem banii în conturile noastre" - Mircea Marin, director SPLT Brașov

Tot datorită managementului pragmatic, SPLT Brașov va avea, anul viitor, un buget diminuat cu cinci milioane de lei. Sistemul centralizat de termoficare din municipiul Brașov are, în prezent, peste 7.000 de abonați. Veniturile proprii ale serviciului depășesc, anul acesta, șapte milioane de lei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: