28
Joi, Mar

Foto: Poliția Locală Brașov

Social

Materialul publicat marți, de Brașov TV, despre gunoaiele din municipiu, a produs consecințe. 

În urma informațiilor furnizate de jurnaliștii Brașov TV, Poliția Locală a intensificat controalele în zona rampelor de gunoi. Au fost vizate toate locurile special amenajate pentru aruncarea rezidurilor menajere! Astăzi a fost verificată situația din cartierele Tractorul și Scriitorilor. 

Atenția polițiștilor locali este îndreptată atât spre operatorii de salubritate, dar și spre brașovenii care, încă nu au înțeles că nu este civilizat ca, din lene sau comoditate, să își abandoneze mizeria lângă platforma de gunoi. 

În teren au fost constatate deficiențe mari din acest punct de vedere. Operatorul de salubritate a fost chemat de polițiștii locali la fața locului și i s-a solicitat să ridice acumulările de deșeuri, dar a și fost atenționat că va fi sancționat cu prima ocazie în care vor fi depistate alte deficiențe de acest gen.

Acțiunile vor continua zilele următoare, pe o perioadă nedeterminată, și pe cartierele Bartolomeu, Astra, Noua și Valea Cetății. Până acum au fost aplicate 450 de sancțiuni, în valoare totală de 180.000 de lei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: