19
Vin, Apr

Social

Persoanele cu dizabilități, incluse pe piața muncii. „E OK să fii diferit”. Ai handicap? Nicio problemă, găsim jobul potrivit pentru abilitatea ta.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele cu care o societate comercială din Brașov își recrutează personalul.  Astfel, potrivit bzb.ro, de curând, în oraș au apărut afișe prin care persoanelor cu dizabilități li se oferă un loc de muncă.

Carrefour România s-a solidarizat întotdeauna cu persoanele cu dizabilități. Ne exprimăm susținerea totală față de acestea, pe care ne dorim să le integrăm pe piața muncii. Orice potențial angajat serios, cu dizabilități, este binevenit în echipa Carrefour România – se arată într-un comunicat al unuia dintre cei mai mari angajatori din România.

Ciprian este imobilizat în scaunul cu rotile de foarte mulți ani. Conduce o asociație care ajută persoanele cu dizabilități. Este convins că oamenii ca el au dreptul să fie integrați pe piața muncii. Consider că este foarte important, în primul rând, ca o societate să găsească un job potrivit pentru abilitatea fiecărui angajat cu handicap. În acest fel, persoana respectivă va fi integrată pe piața muncii, nu va mai fi asistată social și va deveni contribuabil la bugetul de stat și la comunitatea locală”, crede Ciprian Lupu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: