29
Vin, Mar

Social

                Brașovenii nevoiași beneficiază zilnic de o masă caldă. Mai mult, aceștia sunt ajutați  să-și rezolve problemele de zi cu zi sau în unele cazuri să-și caute un loc de muncă. Toate acestea sunt oferite de Fundația Bucuria Darului. Sprijinul oferit rezolvă problemele a sute de persoane.

     Fundația Bucuria Darului a fost înființată în urmă cu trei ani cu sprijinul unor oameni care au vrut să-i ajute pe cei fără posibilități. Alături de fundație a venit și părintele Pavel Stoica. Acesta nu ezită să-i sprijine pe cei cu nevoi. Angajații Fundației asigură zilnic câte o masă caldă pentru sute de persoane fără posibilități. ,, În medie noi asigurăm masa pentru 300 de persoane care au adăpost și pe lângă ei avem 40 de persoane la centrul de zi pentru persoanele fără adăpost. În plu noi gătim și pentru DSS încă 100 de porții, deci noi gătim în medie cam pentru 400 de persoane zilnic. Pot beneficia de ajutorul nostru persoanele care au un venit mai mic de 500 de lei pe membru de familie. ,, a declarat Sânziana Vatră, proiect manager Fundația Bucuria Darului.

     Fundația Bucuria Darului nu asigură doar o masă caldă celor nevoiași. De exemplu persoanele fără adăpost beneficiază de mai multe facilități oferite de fundație. Mulți dintre ei au găsit în părintele Pavel, un adevărat sprijin.

     Pentru că în foarte multe cazuri, cei  fără adăpost nu știu nici să scrie, nici să citească, Fundația a încercat să le ofere o șansă la educație. O învățătoare din Brașov s-a oferit voluntar să susțină lecții de alfabetizare pentru nevoiași. Facilitățile nu se opresc însă aici, dar pentru ai ajuta și mai mult, Fundația Bucuria Darului are nevoie și de sprijinul nostru. Cine poate dona haine sau încălțămine poate face acest lucru la sediul fundației din strada Gospodarilor nr. 5.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: